Verjaardagsliedjes

Verjaardagsliedjes

verjaardagsliedjesVerjaardagsliedjes zijn eigenlijk het leukst aan een verjaardag. Oke, na de verjaarscadeaus dan natuurlijk. Lekker samen zingen voor de jarige, terwijl de taart wordt aangesneden. Nu kent iedereen natuurlijk de klassieke verjaardagsliedjes als Lang zal ze leven en Er is er een jarig, maar ken je ook de andere fantastische kinderliedjes om te zingen op een verjaardag? Op deze pagina vind je een overzicht van de leukste en grappigste verjaardagsliedjes met tekst en vaak een leuk filmpje om lekker in de stemming te komen.

Hieronder vind je de lijst met alle verjaardagsliedjes die je op deze website kunt vinden. Mis je een verjaardagsliedje, laat het dan even weten, dan voegen we hem toe.

Verjaardagsliedjes tekst

Hoe ging de tekst van dat verjaardagsliedje ook alweer? Lang zal ze leven is niet zo moeilijk en ook Hij leve hoog zal nog wel lukken, maar wil je eens origineel zijn dan kan het helpen om de verjaardagsliedjes tekst nog eens door te nemen. En geloof me, er zitten echt pareltjes tussen. Niet dat het hoogstaande verjaardagsliedjes teksten zijn, maar vooral het plezier en de originaliteit scoren hoog. Wat denk je bijvoorbeeld van de verjaardagsliedjes tekst van De kop van de kat is jarig. Heerlijk origineel en leuk om te zingen.

Verjaardagsliedjes Youtube

Heb je geen zin om zelf verjaardagsliedjes te zingen of wil je juist eerst de melodie eens horen dan kun je veel grappige verjaardagsliedjes vinden op Youtube. De verjaardagsliedjes op Youtube zijn vaak voorzien van een leuk filmpje en ondertiteling. Dat maakt het nog leuker om nieuwe verjaardagsliedjes te leren en makkelijk te zingen. Hieronder alvast een leuke compilatie verjaardagsliedjes die te vinden zijn op Youtube. Daarmee kun je:

  • Verjaardagsliedjes zingen
  • Verjaardagsliedjes kijken
  • Dansen op verjaardagsliedjes

Verjaardagsliedjes voor kind en volwassenen

Vaak zien mensen verjaardasgliedjes alleen voor kinderen. Deze liedjes worden dan gezongen op school of thuis op de kinderverjaardag. En natuurlijk is het ook “verplicht” om bij elke kinderverjaardagliedjes te zingen. Maar waarom zou je ze ook niet zingen als een volwassene jarig is? Ook al hebben volwassenen vaak minder op met hun verjaardag, op het moment dat je een verjaardagsliedje aanheft zullen ook volwassenen enthousiast reageren en worden ze vanzelf weer enthousiast (en worden ze weer een beetje kind). Probeer het maar eens op de volgende verjaardag!

Jouw favoriete verjaardagsliedje

Wat is eigenlijk jouw leukste verjaardagsliedje? Ga je voor een klassieker of kies je voor een relatief onbekend of juist heel grappig verjaardagsliedje. Ik ben heel benieuwd. Laat het weten via de reacties onderaan deze pagina!

Reacties

  1. Beantwoorden

    Ik heb voor mijn zoontje een verjaardagsliedje gekocht met zijn eigen naam erin. Hij heet Noah. De website is http://www.liedjemetnaam.nl

    Voorbeeld staat ook op https://www.youtube.com/watch?v=200tQZQRexY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *