Paasliedjes

Paasliedjes

PaasliedjesPaasliedjes worden steeds populairder. Steeds meer mensen zien Pasen als een echte feestdag waarin plezier en samen met je gezin zijn belangrijk is. Paaseieren schilderen, paaseitjes verstoppen, papa verkleed als Paashaas en vooral veel gezelligheid. Om deze feestdag nog leuker te maken vind je hier een leuke collectie paasliedjes. Bij de verschillende paasliederen zie je altijd de tekst en vaak ook een leuk filmpje.

Paasliedjes tekst

De meeste kinderliedjes voor Pasen ken je wel, maar weet jij van al deze kinderliedjes de tekst nog? Door te klikken op de linkjes naar de liedjes zie je direct ook de paasliedjes tekst. Door naar het filmpje te kijken en te luisteren onthoud je de paasliedjes tekst nog makkelijker en kun je de ook makkelijk aan je kinderen leren.

Paasliedjes op Youtube

Youtube is een fantastische bron voor kinderliedjes. Dat geldt ook voor paasliederen. Je vindt er veel en vaak ook nog eens mooi gezongen en voorzien van een leuk filmpje. Je kunt je kindje dus met een gerust hart een compilatie leuke Paasliedjes laten zien. Liedjes voor Pasen zingen wordt daarmee nog leuker! Kijk hieronder alvast naar een mooie collectie liedjes die ik zelf heb samengesteld.

Christelijke paasliederen zingen

Pasen is van oorsprong een christelijke feestdag. Vroeger zongen mensen daarmee vooral christelijke paasliedjes. Dat zie je deels nog terug in de paasliedjes teksten. Niet dat deze liedjes niet leuk zijn, maar gelukkig zijn er nu ook heel veel paasliederen die gewoon voor de lol zijn gemaakt.

Paasliedjes op de basisschool

Heb jij kinderen op de peuterschool of basisschool dan zullen ze vast ook kinderliedjes met Pasen leren. Door deze liedjes te kijken en te luisteren op deze site leer je de paasliedjes die ze op de basisschool leren net zo snel. Zijn er liedjes voor Pasen die jouw kinderen op de basisschool leren die je nog niet kent en die nog niet op deze site staan dan voegen we ze graag toe. Deel ze dan onderaan deze pagina. Samen maken we Pasen nog leuker.

Reacties

  1. Kennen jullie dit nieuwe paasliedje al? https://www.youtube.com/watch?v=EcuKIEspKdg
    Leuk als jullie het ook plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *