Lang zal ze leven

Lang zal ze leven

Lang zal ze leven

Lang zal ze levenLang zal ze leven
lang zal ze leven
lang zal ze leven in de gloria
in de gloria, in de gloria!

Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!

Lang zal hij leven

Lang zal hij leven
lang zal hij leven
lang zal hij leven in de gloria
in de gloria, in de gloria!

Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!

Lang zullen ze leven

Lang zullen ze leven
lang zullen ze leven
lang zullen ze leven in de gloria
in de gloria, in de gloria!

Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!

Meer Verjaardagsliedjes

Bekijk de video van Lang zal ze leven

Bekijk hieronder een leuke video van Lang zal ze leven. Hiermee kom je alvast in de ultieme verjaardagssfeer. Heb je de cadeautjes al ingepakt?

Lang zal ze leven liedje

Het liedje Lang zal ze leven is een kinderliedje dat heel veel gezongen wordt op verjaardagen. En dan niet alleen verjaardagen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Daarnaast kan het verjaardagsliedje Lang zal ze leven ook gezongen worden op jubilea en andere feesten. Het belangrijkste hierbij is dat er iets te vieren valt. Dit kinderliedje wordt ook vaak samen gezongen met Er is er een jarig en Hij leve hoog.  

Lang zal ze leven tekst

lang zal ze leven tekstDe tekst van Lang zal ze leven is eigenlijk heel simpel en is daarmee ontzettend makkelijk te leren. Daarom zingen mensen de Lang zal ze leven tekst ook heel snel mee. Ook is het leuk dat dit verjaardagsliedje gemakkelijk kan worden aangepast naar het geslacht van de jarige of gebruikt worden als er meerdere mensen iets te vieren hebben. Lang zal hij leven zing je dan voor een man en Lang zullen ze leven als er meerdere mensen jarig zijn.

Lang zal ze leven op Youtube

Er zijn ontzettend veel leuke versies van het verjaardagsliedje Lang zal ze leven. Wil je lekker oefenen met het zingen en luisteren naar dit verjaardagsliedje kijk dan eens rond op Youtube en geniet van heel veel mensen die dit verjaardagsliedje gezongen hebben en daar de leukste video’s van hebben gemaakt.

Leuke weetjes over Lang zal ze leven

Heel vaak wordt het verjaardagsliedje Lang zal ze leven gezongen op verjaardagen, maar wist je dit ook al over dit kinderliedje?

  • Het aantal keer dat hieperdepiep, hoera wordt gezongen wordt bij kinderen vaak afgestemd op de leeftijd die het kind heeft bereikt
  • Op scholen mag een kind vaak tijdens het zingen van dit liedje op een stoel staan zodat de aandacht nog meer naar de jarige gaat
  • Er zijn veel verschillende landen waar varianten van dit kinderliedje worden gezongen zoals Indonesië en Zweden
  • De tekst van dit leuke liedje komt ook terug in heel andere liedjes zoals Sintere Maarten is zo koud en het oude pinksterlied

Ken jij nog leuke weetjes over het verjaardagsliedje Lang zal ze leven laat het me dan weten, dan voeg ik het toe aan deze pagina.

Tags:
Previous Post
Het allerliefst eet sinterklaas een broodje kaas
Sinterklaasliedjes

Het allerliefst eet Sinterklaas een broodje kaas

Next Post
ABCDEFG
Sintmaartenliedjes

ABCDEFG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *